Privacy policy

Privacy policy

Wij zijn ons ervan bewust dat u een bepaald vertrouwen in ons stelt. Uiteraard zullen wij alles in het werk stellen om uw privacy te waarborgen en beschermen. Op deze pagina geven wij u meer informatie met betrekking tot hoe we uw privacy beschermen. Het privacy beleid van ons is van toepassing op de gehele website. Dat geldt voor alle belangrijke pagina’s. Door gebruik te maken van deze website geeft u aan in te stemmen met het privacy beleid van ons.

Gebruik van het reactieformulier

Indien u een reactie geeft op deze website wordt gevraagd naar uw naam en e-mail adres. Uw naam wordt gepubliceerd op deze website en uw e-mail adres wordt opgeslagen. Wij zullen uw gegevens nimmer ter beschikking stellen aan derden. Uw gegevens worden nooit openbaar gemaakt dan wel verkocht en zijn volkomen veilig.

Indien u contact opneemt via het contact formulier

Indien u een bericht via het contactformulier naar ons verzendt, bestaat de kans dat we uw berichten bewaren. Wij kunnen ook naar uw persoonlijke gegevens vragen. Dit maakt het namelijk beter mogelijk uw vragen te verwerken. Wij streven ernaar alk uw verzoeken te beantwoorden. De gegevens welke worden opgeslagen op eigen beveiligde servers of die van een derde partij. Deze gegevens maken wij niet openbaar.

 

Goedkope middelen en producten online bestellen via: bbzfnv.nl Sluiten